Highlights 2018 August

category

Homepage

author

mmstudio

  Amíg augsztust általában már nyomja egy általános vasárnap délutáni hangulat -még hétvége van, de holnap már hétfő -, addig nálunk ezt a hónapot az újdonságok ölelték körbe. Buliztunk a Szigeten, strandoltunk, élveztük a nyár utolsó hónapját, de őszintén szólva már repesve várjuk a szeptembert, aminek rengeteg tervvel és ötlettel állunk neki, új szolgáltatásokkal, és néhány változtatással.

   

  Szervezz eseményt az MM Stúdióban

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Stúdiónkat nem csupán fotózásokra, hanem rendezvényekre is kiveheted. A tér rendezvény típustól függően 20-50 ember befogadására alkalmas. Ahhoz, hogy el tudjátok  képzelni, hogy egy fotóstúdió is alkalmas akár egy konferenciára, vagy egy press conference-re – amit már a MaxFactor tartott is nálunk – készítettünk néhány látványtervet amelyeket fent láthattok. 

   

  Új csapat taggal bővültünk

  Az MM Team Gáborral bővült, aki brand managerként vesz részt a stúdió hétköznapjaiban. Üdvözlünk a csapatban @gbrsch ! 👨🏻‍💻🙋🏻‍♂️#mmteam #mmlife #mmstudio #aharommusketas

  Közzétette: MM Studio – 2018. augusztus 22., szerda

   

  Az MM Team egy új taggal bővült. Schaub Gábor brand manager-ként vesz részt a stúdió hétköznapjaiban.

   

  Nemes Lili gazdagította a kortárs gyűjteményünket.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Nemes Lili fiatal festőművész lepte meg a stúdiónkat egy vászonképpel, mely a Léleklabirintus című kiállításán szerepelt. Köszönjük a csodás képet!

   

  Interjú a Glamour Kétszék-ben.

  A Glamour magazin vlogjára Misával készült egy interjú, melyben a modellkedés mellett a Studió alapításának ötletéről és céljainkról is mesélt.