Studio

Professzionális felszereltségű belvárosi stúdiónk kiváló helyszín kezdő és profi fotósok számára. Mikrosat vakujainkat, fényterelőinket felár nélkül tudod használni, de igény esetén Profoto vakukat is tudunk biztosítani felár ellenében. Folyamatosan fejlődő eszköztár és megújuló hátterekkel biztosítjuk azt, hogyha minket választasz fotózásaid sosem lesznek unalmasok.  Budapest szívében egy olyan letisztult, minimál környezetet hoztunk létre amitől a fotósok és a stáb inspirálva érzik magukat. Fotózásod sosem zavarjuk meg, de bármilyen kérésed van itt vagyunk és segítünk. Az MM Stúdióban ingyenes Wifivel, kávéval és Szentkirályi ásványvízzel várunk. Állatbarát stúdióként szívesen látunk kis kedvenceddel fotózásaidon.

 

Az egész stúdió használható a konyhával, öltözővel, sminkszobával és fürdő szobával együtt.

Könnyen megközelíthetőek vagyunk, tömegközlekedéssel 2-es és 4-es metró Keleti pályaudvar megállónál leszállva a Baross tér 1. szám alatt találtok minket. Autóval a legközelebb a Fiumei úti felüljáró alatt tudtok megállni.

Stúdiónk  központi elhelyezkedése és nagysága miatt kiválóan alkalmas castingok és rendezvények lebonyolítására. Otthonos környezetből adódóan céges rendezvények, vacsorák helyszíneként is használható. Jól felszerelt konyhával és egy óriási asztallal ami köré családi hangulatban ülhetnek le kollégák és barátok. Fent felsorolt események paramétereit megadva kérd egyedi árajánlatunkat az info@mmstudio.hu e-mail címen.

Location