RENDEZVÉNY

Stúdiónk belvárosi lokációjának és tágas belső terének köszönhetően alkalmas rendezvény típustól függően akár 35 ember befogadására is. Az industrial-loft stílusú tér egy nagy teremből, egy ruhatárnak alkalmas öltözőből, valamint egy konyhából áll.

 

Brunch

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, főleg ha egy üzleti brunch-ról van szó! Stúdiónkban 20-25 fő kényelmes leültetésére van lehetőség. Konyhánkban kényelmes a reggeli előkészítése, Saeco kávégépünk, pedig remek kávét készít, ami elengedhetetlen pontja egy reggelinek.

Létszám: 20 fő

 

Termékprezentáció

Ha egy vállalkozás új termékkel vagy szolgáltatással bővül, akkor az üzleti partnerek, influencerek valamint bloggerek felé az egyik klasszikus kommunikációs forma a termékprezentáció. Stúdiónk berendezhető kerekasztal beszélgetéshez, prezentációhoz. A termékedet pedig végtelenített hátterünk előtt bevilágítva prezentálhatod.

Létszám: 35 fő

 

Party

Legyen szó szülinapról, vagy brand launching-ról, egy party impozáns módja az ünneplésnek. A külön helyiségben található konyhánk alkalmas catering előkészítésre, még öltözönk ruhatárként is funkcionálhat. A belső térben 35-40 ember kényelmes megvendégelésére van lehetőség, még a zenét Marshall hangfalunkról hallgathatjátok.

Létszám: 40 fő

Konferencia

Konferenciát szerveznél, de irodád nem elég tágas hozzá? Az MM Studio berendezhető konferenciákra. Remek akusztikájának köszönhetően nincs szükség hangosításra, technikai partnerünktől, pedig lehetőség van projektor bérlésére, mellyel a végtelenített háttérre vetíthetsz.

Létszám: 30 fő

 

Workshop

Worksh:opokat tartasz, de problémád van a helyszínnel? Stúdiónkban remek helyszín kisebb és nagyobb számú workshopok megtartására. Belvárosi lokációjának köszönhetően könnyű a megközelítés. Tájolása és stúdió jellege miatt pedig rendkívül világos.

Létszám: 20fő

 

Alapterület: 6 x 12 méter 72 nm

 

Egyedi árajánlatodat kérad a info@mmstudio.hu email címen.