Studio

Az MM Studio 130 négyzetméteren, minimál környezettel és profi csapattal vár Téged, hogy fotózásod alatt gördülékenyen tudj dolgozni. Mikrosat vakukat, 8 különböző hátteret, octo-, csík-, parabox fényterelőket, további felszereléseket és kiegészítőket biztosítunk számodra. Bővebben a felszerelés menüpontra kattintva olvashatsz eszközeinkről. Igény esetén Profoto vakukat felár ellenében használhatóak. A stúdiót a hét minden napján nettó 7.000 Ft/órá áron tudod használni asszisztenciával együtt. ( minimum foglalási idő 2 óra )

4 méteres belmagasság, igényesen kialakított fürdő és stúdió rész alkalmas forgatások lebonyolítására is. Ilyen jellegű foglaláskor kérd egyedi árajánlatunkat az info@mmstudio.hu e-mail címen.

Fotózás hangulatát a JBL bluetooth hangszórónkkal tudod feldobni. Telefonodról vagy a mi eszközünkről biztosítható a zene. A fotózás alatt bármikor szívesen látunk a konyhában egy csésze kávéra vagy pohár vízre. Nálunk töltött idő alatt bármilyen kérdés/kérés esetén segítünk.

A stúdiónkban egy 6X4 méteres végtelenített, épített háttér található. Ez meghatározó része az MM stúdiónak mivel profi fotózások alapja egy ilyen háttér. Legyen szó lookbook, kampány, vagy editorial fotózásról itt kellő teret ad a végtelenített háttér ezek megvalósításához. Ezen felül két kész épített sarok található nálunk amik szintén kiváló hátterek fotózásra. Egyik egy szürke beton hatású, másik egy fehér téglás loft hatású hajópadlós sarok.
Stúdióhoz tartozik továbbá egy öltöző és konyha is. Extra eszközként a stylistok nagy örömére egy gőzölő is található nálunk.

Az MM Studiot Gregus Máté divatfotós és Patinszki Misa modell tapasztalataiból itthoni és nemzetközi igényeket is figyelembe véve alakították ki. A divatszakmában munkálkodó fiatalok az egész stúdiót saját inspirációjuk alapján formálták. A fiúk mottója: “A minőségi eredményes munkát egy profi környezet alapozza meg”

Az MM studio hazirendjét itt olvashatjátok: hazirend. Stúdiónk használata a házirend elfogadásához kötött. A foglalás veglegesítésével a hazirend elolvasottnak és elfogadottnak tekintendő.

MM Team