Studio

Professzionális felszereltségű belvárosi stúdiónk kiváló helyszín kezdő és profi fotósok számára. Mikrosat vakujainkat, fényterelőinket felár nélkül tudod használni, de igény esetén Profoto vakukat is tudunk biztosítani felár ellenében. Folyamatosan fejlődő eszköztár és megújuló hátterekkel biztosítjuk azt, hogyha minket választasz fotózásaid sosem lesznek unalmasok.  Budapest szívében egy olyan letisztult, minimál környezetet hoztunk létre, amitől a fotósok és a stáb inspirálva érzik magukat. Fotózásod sosem zavarjuk meg, de bármilyen kérésed van itt vagyunk és segítünk. Az MM Stúdióban ingyenes Wifivel, kávéval és Szentkirályi ásványvízzel várunk. Állatbarát stúdióként szívesen látunk kis kedvenceddel fotózásaidon.

 

Stúdiónk központi elhelyezkedése és nagysága miatt kiválóan alkalmas castingok és rendezvények lebonyolítására. Otthonos környezetből adódóan céges rendezvények, vacsorák helyszíneként is használható. Jól felszerelt konyhával és egy óriási asztallal, ami köré családi hangulatban ülhetnek le kollégák és barátok.

 

Az egész stúdió használható a konyhával, öltözővel, sminkszobával és fürdőszobával együtt.

Könnyen megközelíthetőek vagyunk, tömegközlekedéssel 2-es és 4-es metró Keleti pályaudvar megállónál leszállva a Baross tér 1. szám alatt találtok minket. Autóval a legközelebb a Fiumei úti felüljáró alatt tudtok megállni.

Fotózás hangulatát a Marshall bluetooth hangszórónkkal tudod feldobni. A fotózás alatt bármikor szívesen látunk a konyhában egy csésze kávéra vagy pohár vízre.

Az MM Studiot Gregus Máté fotós és Patinszki Misa modell tapasztalataiból itthoni és nemzetközi igényeket is figyelembe véve alakították ki. A divatszakmában munkálkodó fiatalok az egész stúdiót saját inspirációjuk alapján formálták. A fiúk mottója: “A minőségi eredményes munkát egy profi környezet alapozza meg”

 

Az MM studio hazirendjét itt olvashatjátok: hazirend. Stúdiónk használata a házirend elfogadásához kötött. A foglalás veglegesítésével a hazirend elolvasottnak és elfogadottnak tekintendő.

 

MM Team